Baslik |
İSATANBUL GASTRONOMİ ATÖLYESİ |
Oy analizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|
URL |
http://www.iga.web.tr |
Oy ver |
Toplam Oy : 0, Ortalama degerlendirme : 0.00 |
Kayit Tarihi |
05-14-2008 |
ETC |
Hits : 2072, Ziyaretçiler : 1096, Açiklama : 0 |
E-mail |
|
Dünya’daki örneklerin aksine, sadece profesyonellere değil, yemek pişirmeyi ve içecek hazırlamayı ciddiye alan amatörler için de kurduğumuz yiyecek-içecek işletmeciliği kursu’’İSTANBUL GASTRONOMİ ATÖLYESİ’’ şimdiye kadar gerçekleştirilmemiş en üst düzey yiyecek & İçecek merkezi olmasını hedefliyoruz.
İlk hedefimiz, hızla kabuk değiştiren ülkemiz ve bilhassa İstanbul’un gittikçe değişen sosyal yaşamına ayak uydururken, kültürel mirasımız olan ‘’eşsiz’’ Türk Mutfağı’nın ve de belli yabancı mutfakların ve kültürlerinin uygulamalı eğitimlerini gerektiği şekilde vermeyi hedefliyoruz.
Ayrıca, hobisini mesleğe dönüştürmek ve kendi işletmesini açmak isteyenlere
yönel-ik, uygulamalı ‘’ Profesyonel Yiyecek & İçecek İşletmeciliği ‘’ programını yapacağız.
Düşündüğümüz profesyonel programlarımızla, kurumsal çalışmalarla, kültürel faliyetlerle, zaman zaman yurtdışından gerçekleştirmeyi düşündüğümüz eğitmen ve öğrencilerin katılımlarını planlıyoruz.
Bünyemizde Türkiye’nin 5 yıldızlı otel ve tesislerinin başında, dünya çapında Türkiye’ye büyük madalyeler kazandırmış yiyecek & içecek üzerine farklı dillerde yayınlanmış kitapları olan değerli eğitmen kadrosundan oluşan bir ekip kurmanın yolunda hızla ilerliyoruz.
Gastronomi konusunda Türkiye’nin ne kadar ileri olduğunu kanıtlamayı planlıyoruz.
Bugüne değil yarına bakıyor ve hedeflerimizi ona göre koyuyoruz. Yiyecek & içecek sektöründe, eğitim için en iyisi ve en profesyoneli olmayı hedefliyoruz.
Konuyla ilgili çalışmalarımız son hızıyla devem ederken, dikkatiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Murat ERSOY
|
|
|