Baslik |
Yemek Tarifleri |
Oy analizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|
URL |
http://www.suluyemektarifleri.gen.tr/ |
Oy ver |
Toplam Oy : 0, Ortalama degerlendirme : 0.00 |
Kayit Tarihi |
05-24-2013 |
ETC |
Hits : 1164, Ziyaretçiler : 369, Açiklama : 0 |
E-mail |
|
Pilav Tarifi ilk olarak, pirinç ayıklanır, yıkanır sıcak tuzlu su ile ıslatılır. Az yağda fıstık pembeleştirilir, küçük doğranmış ciğerler kavrulur. Havuç bezelye, tuz, karabiber konulup karıştırılır. Yemek Tarifleri sonra, Pilavın pişeceği tencerede yağ eritilir, süzülmüş pirinç, tavuk suyu, tuz, karabiberle pilav pişirilir. 15 dakika dinlendirilmiş pilava diğer bütün malzeme ve kuş üzümü karıştırılır. Pilav sunuma hazır. Yemek Tarifleri |
|
|